Blogger worden

Wil jij blogger worden bij Kennisdomein? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun kennis graag willen delen met anderen. Je krijgt de mogelijkheid om jouw kennis in een interessante blog op de website te plaatsen. Natuurlijk moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen met betrekking tot jouw kennisniveau. Heb je écht iets te vertellen? Kijk dan of het schrijven van blogs iets voor jou is. 

Lees verder na de afbeelding.

Blogger worden

Hoe kan je blogger worden bij Kennisdomein

Kennisdomein werkt met “domeinen”, kennisgebieden waarin iedereen zijn of haar kennis kan delen en kennis kan opdoen. Heb jij iets te vertellen over een kennisdomein dat er nog niet bij staat? Laat het ons weten! Misschien is jouw blog goed genoeg om een nieuw kennisdomein te openen.

Waar moet een blog aan voldoen

Om te zorgen dat kennisdomein.nl leuk is en blijft om te bezoeken moet een blog voldoen aan de volgende basisregels:

  • Jouw blog is interessant om te lezen, logisch natuurlijk;-)
  • Jouw blog moet unieke content bevatten; kopiëren uit andere teksten is niet toegestaan
  • Je mag extern linken in je blog, maar alleen naar websites zonder commercieel belang.

Wil je blogger worden bij Kennisdomein dan dien je aantoonbare kennis/ervaring te hebben van het onderwerp waarover je wilt schrijven. Ook afstudeerders die een interessante scriptie hebben geschreven zijn van harte welkom om een blog over een actueel onderzoek in te zenden.

Na het invullen van het formulier op deze pagina krijg je uitgebreide informatie over hoe het bloggen bij Kennisdomein werkt.

Wat krijg jij voor jouw bijdrage als blogger?

Blogger worden is leuk, zeker als je er ook iets voor terug krijgt. Bij Kennisdomein krijgt jouw blog in ieder geval publiciteit. Daarnaast geeft Team Kennisdomein jou, indien gewenst, graag gratis advies met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Het is ook mogelijk jouw blog, tegen betaling, door een tekstschrijver te laten checken op spelling en grammatica. In alle situaties komt alleen jouw naam bij de tekst te staan, zodat jij de credits krijgt.

Als blogger krijg je een eigen auteurspagina binnen Kennisdomein. Hier staan je naam, bedrijf, specialisaties en kenmerken van jouw blogs vermeld. Daarnaast worden er links geplaatst naar jouw social media pagina’s.

  • In je blog komt bovenaan en onderaan de blog een link naar je auteurspagina
  • Je krijgt een backlink naar jouw website
  • Je controleert zelf je tekst op spelling en grammatica, of laat dit doen
  • Jij blijft eigenaar van je blog, bent verantwoordelijk voor de inhoud en voor eventueel beeldmateriaal.

Ben je heel goed in een bepaald vakgebied maar heb je liever dat iemand anders jouw blog schrijft, dan kan dat ook. Vraag naar de tarieven voor het laten afnemen van een interview en het schrijven van een blog.

Nu ben jij aan zet!

Dus, of je nu een geniale tekstschrijver bent of iemand die veel kennis heeft van een bepaald onderwerp en liever iemand anders laat schrijven: je bent van harte welkom om een blog te plaatsen op kennisdomein.nl. Je hoeft alleen een tekst en afbeelding aan te leveren en wij doen de rest. Start vandaag met het publiceren van jouw kennis en ervaring en vul het formulier op deze pagina in. Tot snel?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.