Informatie over bedrijfsondersteuning

Streeft u naar meer succes voor uw bedrijf of afdeling? Als ondernemer, manager of professional kunt u bij Kennisdomein rekenen op specialistische inzichten en ondersteuning die het verschil maken. Gevestigd in Veenendaal, bieden wij onze expertise in heel Nederland aan.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend informatie. Grijp deze kans om te ontdekken hoe Kennisdomein uw bedrijf kan versterken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


⭐⭐⭐⭐⭐

“Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“

Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

Rien Kortenhoff

Welke vorm van bedrijfsondersteuning

Elk bedrijf kan op enig moment op een punt komen dat bedrijfsondersteuning gewenst is en het startpunt daarbij is de formulering van missie en doelstellingen. Misschien heeft u een klankbord nodig of staat uw bedrijf op een kruispunt en is organisatieadvies onontbeerlijk. Wellicht dient er een online marketingcampagne te worden opgezet of spelen er financiële reorganisaties en is bancair advies gewenst. Vanuit de kernwaarden van Kennisdomein bieden wij dát wat u nodig heeft. De specialisten in ons netwerk beschikken over jarenlange ervaring in het veld, beschikken over een grote dosis kennis én zijn uiterst betrokken.

Tip: lees ons ebook boordevol tips voor bedrijven en afdelingen

Bedrijfsondersteuning voor startende ondernemingen

Wanneer men besluit een onderneming te starten, vereist dat veel inzet. Men kan niet alles alleen doen; er zijn mensen nodig die adviseren, zodat men op het juiste moment de juiste beslissingen kan nemen. Daarom is bedrijfsondersteuning vooral in de beginfase van groot belang. De experts van Kennisdomein denken graag mee, zodat men het maximale rendement uit het idee kan halen. Samen met u creëren we helderheid op diverse gebieden aan de hand van een checklist. Denk hierbij aan de missie, kernwaarden, het product of de dienst, het opstellen van het businessplan, het behalen van uw doelstellingen en evaluatie.

Bedrijfsondersteuning voor bestaande ondernemingen

Goed bedrijfsadvies kent geen einde. Elke onderneming kan immers groeien, uitbreiden en op bepaalde aspecten verbeteren. Door kritisch te kijken naar bedrijfsprocessen aan de hand van bewezen methoden of door (her)definiëring van de doelstellingen en het opstellen van een actieplan kan men winst behalen. Een effectieve marketingstrategie kan veel winst opleveren, en ook hierbij staat Kennisdomein u graag bij. Denk aan het opstellen van een marketingplan, optimalisatie van conversie en het gebruik van een geïntegreerde marketingmix. Door middel van interne en/of externe tevredenheidsonderzoeken kan men ook veel winst behalen door dicht bij de behoeften van de klant te blijven.

Vrijblijvend informatie aanvragen >

Over onze experts

Experts dragen, elk binnen hun vakgebied, bij aan de groei van uw bedrijf. Een business consultant als sparringpartner kan nieuwe inzichten bieden, u helpen bij het vormgeven van uw missieverklaring en de juiste vragen stellen waarna u de juiste beslissingen kunt nemen. Verleg samen met een business consultant de focus en bewandel verrassende nieuwe wegen.

De presentatie van uw bedrijf, zowel intern als extern, is uiterst belangrijk. Uw visitekaartje, logo en website fungeren als verkoopkanalen en dragen de identiteit van uw bedrijf uit. Een grafisch vormgever zorgt ervoor dat de vormgeving van uw bedrijfsuitstraling optimaal is door professionele ontwerpen te leveren die passen bij uw bedrijf. Tekstschrijvers zorgen voor de juiste toon en foutloze teksten.

Een hoge score in zoekmachines is een vereiste. Een SEO/SEA specialist brengt uw bedrijf, vaak in samenwerking met de online marketing specialist en de tekstschrijver, naar de best mogelijke positie in Google en andere zoekmachines.

Maak gebruik van de kennis en vaardigheden van onze specialisten:


Vrijblijvend informatie aanvragen >