Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies kan je helpen een nog groter succes te maken van je bedrijf of afdeling. Of je nu een ondernemer of manager bent. Kennisdomein is gespecialiseerd op tal van gebieden die van grote waarde zijn voor je bedrijf. Hierin kan extra input van een specialist het verschil maken. Maak gebruik van de kennis en vaardigheden van onze business consultant, online marketing specialist, tekstschrijver, projectmanager, onderzoeker, vertaler, grafisch vormgever of afstudeerbegeleider.

Over Kennisdomein | Over onze werkwijze, tarieven en klantervaringen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Welke vorm van bedrijfsadvies heb jij nodig?

  Elk bedrijf kan op enig moment op een punt komen dat bedrijfsadvies gewenst is en het startpunt daarbij is de formulering van missie en doelstellingen. Misschien heb je een klankbord nodig of staat je bedrijf op een kruispunt en is organisatieadvies onontbeerlijk. Wellicht dient er een online marketingcampagne te worden opgezet of spelen er financiële reorganisaties en is bancair advies gewenst. Vanuit de kernwaarden van Kennisdomein bieden wij dát wat je nodig hebt. De specialisten in ons netwerk beschikken over jarenlange ervaring in het veld, beschikken over een grote dosis kennis én zijn uiterst betrokken.

  Bedrijfsadvies voor startende ondernemingen

  Wanneer je besluit een onderneming te starten dan vraagt dat veel van je. Je kunt niet alles alleen, er zijn mensen nodig die je adviseren zodat je in staat bent op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen. Daarom is bedrijfsadvies met name in de aanloopfase erg belangrijk. De specialisten van Kennisdomein denken graag mee zodat jij het maximale rendement uit je idee kunt halen. Aan de hand van een checklist creëren we samen met jou helderheid op tal van gebieden. Denk hierbij aan de missie, kernwaarden, het product of de dienst, het opstellen van het businessplan, het behalen van je doelstellingen en evaluatie.

  Bedrijfsadvies voor bestaande ondernemingen

  Goed bedrijfsadvies kent geen einde. Immers, elke onderneming kan groeien, eventueel uitbreiden en op onderdelen verbeteren. Winst behalen door kritisch te kijken naar bedrijfsprocessen aan de hand van bewezen methodieken of het (her)definiëren van de doelstellingen en het maken van een actieplan.
  Een goede marketingstrategie kan veel winst opleveren en Kennisdomein is je ook hierbij graag van dienst. Denk aan het opstellen van een marketingplan, conversie optimalisatie en het inzetten van een crossmediale marketingmix. Door dicht bij de mens te blijven met behulp van een intern en/of extern tevredenheidsonderzoek valt eveneens veel winst te behalen. 

  Bedrijfsadvies inwinnen

  Over onze specialisten

  Specialisten dragen, elk binnen hun vakgebied, bij aan groei van je bedrijf. Een business consultant als sparringpartner brengt je tot nieuwe inzichten, helpt je het mission statement vorm te geven of stelt de juiste vragen waarna jij de juiste beslissingen kunt nemen. Verleg samen met een business consultant de focus en bewandel verrassende, nieuwe wegen.

  De presentatie van je bedrijf, zowel intern als extern is uiterst belangrijk. Je visitekaartje, logo en website zijn verkoopkanalen en dragen de identiteit van je bedrijf uit. Een grafisch vormgever zorgt dat de vormgeving van jouw bedrijfsuiterlijk optimaal is, door het leveren van professionele ontwerpen, passend bij je bedrijf. Tekstschrijvers zorgen voor de juiste toon en foutloze teksten.

  Hoog scoren in de zoekmachines is een must. Een SEO/SEA specialist brengt jouw bedrijf, vaak in samenwerking met de online marketing specialist en de tekstschrijver, naar de hoogst bereikbare positie in Google en andere zoekmachines.

  Specialist(en) inhuren

  Aanbevolen artikelen

  Close up van de maan
  Over de wereld

  19-03-'23

  19 maart 2023

  De maan, de natuurlijke satelliet van de aarde
  De maan is een natuurlijke satelliet van
  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.