Over Kennisdomein

Heeft u de interessante blogs op Kennisdomein al gelezen? Deze zijn geschreven door vakprofessionals met een passie voor delen, voor iedereen die zijn kennis wil uitbreiden. Of u nu ondernemer, manager, medewerker of simpelweg geïnteresseerd bent, wij hebben iets voor u. Maar dat is niet alles. Onze specialisten staan klaar om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Gevestigd in Veenendaal, bedienen we een breed werkgebied in Nederland.

Onze waarden

Waar wij voor staan

Wij geloven dat elke ondernemer en manager genoeg inzicht moet hebben in de interne en externe journey’s om hun bedrijf effectief te sturen. Dit leidt tot een bedrijf dat zowel rationeel als emotioneel renderend is.

Waar wij voor gaan

Ons doel is om het zakelijk inzicht van ondernemers en managers te vergroten door helder advies en effectieve ondersteuning. We streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat voor elk bedrijf waarmee we samenwerken.

Waar wij bekend om staan

Deskundigheid – Onze specialisten hebben minimaal 10 jaar ervaring
Doeltreffendheid – Dankzij onze pragmatische aanpak en planning
Heldere taal – Zonder vakjargon maken we complexe onderwerpen simpel
Transparantie – We houden u op de hoogte van elke stap in het proces
Betrokkenheid – Wij juichen mee bij behaalde successen.

Tarieven

Onze tarieven variëren afhankelijk van de geleverde diensten. U kunt echter altijd rekenen op een eerlijk en scherp tarief.

Onze specialisten

Heeft u tijdelijk een business consultant, online marketing specialist, tekstschrijver, ontwikkelaar, projectmanager, onderzoeker, vertaler, grafisch vormgever of afstudeerbegeleider nodig? Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen om u flexibel van dienst te zijn.

Kennisdomein geeft antwoord Beeldmerk

Kennisoverdracht

Bij Kennisdomein streven we ernaar om uitgebreide kennis op een breed scala aan onderwerpen te delen. Wij geloven dat kennis geen beperkingen kent; er is altijd meer te leren, meer te ontdekken. Of u nu professional, student, ouder, ondernemer, coach of gewoon leergierig bent, Kennisdomein is er voor u.

Lees meer over de vakgebieden: marketing, sales, ondernemen, organiseren, maatschappelijk, juridisch, voeding, muziek en meer. Of duik in een van onze interessante gratis e-books.

Wat betekent kennisdomein?

Laten we het woord eerst eens splitsen: kennis en domein

“Domein” betekent een specifiek gebied of eigendom. In de context van Kennisdomein is het geen afgesloten terrein, maar eerder een uitnodigende ruimte. Want hoewel kennis soms als eigendom kan worden beschouwd, is het onze missie om kennis te delen voor ieders voordeel, groei en verbetering.

“Kennis” omvat veel verschillende aspecten: expliciete, stilzwijgende, diepe, oppervlakkige, intuïtieve en precisiekennis. Kennisdomein is er trots op om al deze vormen van kennis te delen, met als doel het bevorderen van kennisoverdracht.

Dus of u nu op zoek bent naar kennis die gemakkelijk gedocumenteerd kan worden, iets dat onuitgesproken blijft maar essentieel is, of iets dat u in staat stelt om verbanden te leggen, Kennisdomein is uw betrouwbare bron.