Business consultant

Bij Kennisdomein zetten we ons in om uw bedrijf te laten bloeien. Of u nu aan de start van uw bedrijfsavontuur staat of al een gevestigde speler bent, onze ervaren business consultants staan voor u klaar. Wij luisteren naar uw verhaal, voorzien u van helder en praktisch advies, en ondersteunen u bij het nemen van cruciale beslissingen voor uw bedrijf.

Wat staat er bij ons centraal? Deskundigheid, openheid en betrokkenheid. Deze kernwaarden verweven we in elk coachingstraject. Onze taak is om u te ondersteunen op een manier die voor u zinvol en begrijpelijk is.

Bent u benieuwd naar wat Kennisdomein voor uw onderneming kan betekenen? Wilt u meer te weten komen over onze aanpak en tarieven? Vul dan het formulier hieronder in. Binnen 24 uur sturen wij u vrijblijvende informatie toe.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze en taken business consultant

Een business consultant van Kennisdomein gaat samen met u op pad. We denken mee, stellen de juiste vragen en luisteren. Alle ideeën, plannen en uitdagingen kunt u op tafel leggen. Wij helpen u door de juiste vragen te stellen, met totale openheid en eerlijkheid. Dit resulteert niet alleen in een scherpere focus, maar ook in meer rust in uw hoofd. Onze aanpak is praktisch en we fungeren als katalysator, waarbij we elkaar versterken. Daarnaast kunnen we ook een team of afdeling een boost geven. We helpen met het ontwerpen van groeistrategieën, het schrijven van een bedrijfsplan, motiveren, het aanreiken van tools en technieken, advies geven over marketing en het aanwijzen van de juiste mensen voor de juiste posities.

Startende onderneming en bestaande onderneming

Het opstarten van een onderneming kan overweldigend zijn. Onze ervaren business consultant luistert naar u en kijkt met u mee, om u sneller en efficiënter naar de volgende fase van uw bedrijf te begeleiden. Samen verfijnen we de missie en doelen en stellen we de juiste prioriteiten, zodat u vol zelfvertrouwen als ondernemer van start kunt gaan.

Voor gevestigde ondernemingen kunnen er talloze vragen opduiken, zoals “hoe verbeter ik mijn acquisitie”, “hoe zet ik marketing optimaal in”, “hoe kan ik meer omzet/winst realiseren”. Als uw bedrijf klaar is voor een nieuwe fase, u overweegt om te innoveren of de teams niet goed samenwerken, is een bedrijfsadviseur van Kennisdomein uw ideale sparringpartner. U kunt rekenen op een luisterend oor, een kritische blik en deskundig advies, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

Business consultant inhuren


Onze specialisten