Grafisch vormgever

Een grafisch vormgever verzorgt de uitstraling van je bedrijf waar het de huisstijl en het uiterlijk betreft. Deze vakman of vakvrouw ontwerpt folders, affiches en je bedrijfslogo. Tegenwoordig is ook de website niet meer weg te denken en een grafisch vormgever kan er voor zorgen dat de website van je bedrijf precies de uitstraling heeft die je zoekt. Voor startende ondernemers is een grafisch vormgever een belangrijke partner. Vanaf het begin kun je je presenteren zoals je dat wenst en professionele grafische ontwerpen tillen je bedrijf direct naar een hoger plan. Een goed logo dat past bij je bedrijf, een website die van hoge kwaliteit is, met de uitstraling die je wenst. Bestaande bedrijven willen hun stijl regelmatig aanpassen aan de tijd, oubolligheid is immers uit den boze.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend informatie. Grijp deze kans om te ontdekken hoe Kennisdomein uw bedrijf kan versterken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Logo ontwerpen

Het logo van je bedrijf is belangrijk. Het laat in één oogopslag zien wie je bent, mensen onthouden het logo en het gaat vaak een bedrijfsleven lang mee. Soms zijn aanpassingen nodig van je logo. Bijvoorbeeld omdat je een samenwerking bent aangegaan of het logo niet meer van deze tijd is. Een grafisch vormgever kan je wensen daadwerkelijk vorm geven. Belangrijke instrumenten van de vormgever zijn kleurgebruik, lettertype, lay out en illustraties. Een vormgever is een creatieveling die je enorm kan verrassen. Tegenwoordig zijn bij dit creatieve beroep ook technische kennis en ervaring binnen de ICT onontbeerlijk. De vormgever werkt met bijzondere software zoals Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Scribus en ACDSee. Dergelijke software is geschikt voor het opmaken van pagina’s, met tekst en illustraties, tot een compleet grafisch geheel.

Samenwerken met een grafisch vormgever

Een grafisch vormgever werkt altijd nauw met jou als eigenaar van een bedrijf samen. Immers, hij of zij moet precies weten wat jij visueel wilt uitdragen. Daarnaast werkt hij of zij in de hoedanigheid van webdesigner ook vaak samen met de tekstschrijver en de SEO specialist.

Grafisch vormgever inhuren


Onze specialisten