Afstudeerbegeleider

De afstudeerbegeleider van Kennisdomein biedt persoonlijke, vakbekwame hulp tijdens het traject van afstuderen aan het HBO. Nadat je vele jaren al je energie hebt gestoken in jouw opleiding ben je toe aan de laatste loodjes. Het schrijven van een bachelorscriptie is daar doorgaans een onderdeel van. Daarnaast moet je misschien nog enkele tentamens afronden, essays schrijven en de laatste verslagen inleveren. Een turbulente periode waarin je wel wat hulp kunt gebruiken. Kennisdomein is je graag van dienst en biedt afstudeerbegeleiding geheel op maat.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend informatie. Grijp deze kans om te ontdekken hoe Kennisdomein uw bedrijf kan versterken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Afstudeerbegeleider – Expert in jouw vakgebied

Het is mogelijk om alleen afstudeerbegeleiding voor je scriptie te krijgen, maar studie coaching voor je gehele afstudeertraject is ook mogelijk. Net wat jij nodig hebt. Samen met je studiebegeleider een onderzoeksopzet maken van je scriptie zodat je een snelle start kunt maken en een stevig fundament onder je scriptie kunt leggen. Tijdens het gehele proces krijg je met regelmaat feedback en we helpen ook bij de lay-out, de bronvermelding en alles wat je verder nodig hebt om je studie met succes af te ronden.

Al blijft de werkmethodiek voor afstuderen hetzelfde, Kennisdomein is gespecialiseerd in de vakgebieden; marketing, communicatie, projectmanagement en grafische vormgeving.

Afstudeerbegeleider inhuren


Onze specialisten