Afstudeerbegeleider

De afstudeerbegeleider van Kennisdomein biedt persoonlijke, vakbekwame hulp tijdens het traject van afstuderen aan het HBO. Nadat je vele jaren al je energie hebt gestoken in jouw opleiding ben je toe aan de laatste loodjes. Het schrijven van een bachelorscriptie is daar doorgaans een onderdeel van. Daarnaast moet je misschien nog enkele tentamens afronden, essays schrijven en de laatste verslagen inleveren. Een turbulente periode waarin je wel wat hulp kunt gebruiken. Kennisdomein is je graag van dienst en biedt afstudeerbegeleiding geheel op maat.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie over het inhuren van een afstudeerbegeleider.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Afstudeerbegeleider – Expert in jouw vakgebied

  Het is mogelijk om alleen afstudeerbegeleiding voor je scriptie te krijgen, maar studie coaching voor je gehele afstudeertraject is ook mogelijk. Net wat jij nodig hebt. Samen met je studiebegeleider een onderzoeksopzet maken van je scriptie zodat je een snelle start kunt maken en een stevig fundament onder je scriptie kunt leggen. Tijdens het gehele proces krijg je met regelmaat feedback en we helpen ook bij de lay-out, de bronvermelding en alles wat je verder nodig hebt om je studie met succes af te ronden.

  Al blijft de werkmethodiek voor afstuderen hetzelfde, Kennisdomein is gespecialiseerd in de vakgebieden; marketing, communicatie, projectmanagement en grafische vormgeving.

  Afstudeerbegeleider inhuren


  Tijdelijk een business consultant voor bedrijfsadvies of een online marketing specialisttekstschrijverprojectmanageronderzoekervertaler of grafisch vormgever inhuren? Het kan dé manier zijn om op flexibele basis te profiteren van professionele expertise. Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen. 

  Aanbevolen artikelen

  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog
  Stedentrip Londen
  Over de wereld

  18-02-'23

  18 februari 2023

  Stedentrip Londen
  Een stedentrip Londen is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Net als onder meer Par...

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.