Ebook – Eerste hulp bij tekstschrijven

Leer direct meer over ezelsbruggetjes, de valkuilen van tekstschrijven en het bepalen van een doel voor je tekst.


In 4 hoofdstukken, met een interactieve inhoudsopgave

Inhoudsopgave - Tekstschrijven (1)
Inhoudsopgave - Tekstschrijven (2)

Over de auteur

Het ebook is geschreven door Sonja Schwedersky, een tekstschrijver van Kennisdomein. Met veel passie en jarenlange ervaring helpt zij ondernemers en managers met krachtige teksten voor allerlei doeleinden.

Vrouwen kijken naar boven

In het gratis e-book ‘Eerste hulp bij tekstschrijven’ vind je een schat aan informatie. Tips en tricks om zelf teksten te schrijven, leerzame informatie over veelgemaakte fouten én handige ezelsbruggetjes. Natuurlijk lees je in het e-book ook waarom goede teksten belangrijk zijn: vertrouwen en professionaliteit. En wat hebben Google en SEO daar mee te maken?

Naast een boel informatie over het waarom en hoe van betere teksten schrijven vertellen we ook meer over de valkuilen. Het is immers ook belangrijk te weten wat je vooral níet moet doen als het om teksten op bijvoorbeeld je website gaat. Tenslotte informeren we je ook over hoe en waar je hulp kunt krijgen voor het schrijven van betere teksten.

Laat je helpen door een tekstschrijver

Huur je toch liever een tekstschrijver in? Onze tekstschrijvers hebben jarenlange ervaring en kunnen helpen bij het schrijven van krachtige teksten voor allerlei doeleinden.