Ruud Lindhout

Ruud Lindhout profile picture

Van De Schrijverije

3
Artikelen geschreven
2
Reacties ontvangen

Het overbrengen van kennis vindt Ruud Lindhout één van de leukste bezigheden. Na zijn studie Belastingrecht bekwaamde hij zich in verschillende fiscale, juridische en redactionele functies. Hij voedde zijn kinderen op, volgde een redactionele training en startte in 2012 zijn eigen tekstbureau.

Het schrijven van SEO teksten was op dat moment sterk in opkomst. Ruud Lindhout sprong op die trein en ontwikkelde zich tot een getalenteerd copywriter. Naast het schrijven van SEO en allerlei andere informatieve teksten, rekent Ruud Lindhout natuurlijk ook juridische teksten tot zijn werkterrein. Zijn tekstbureau berust inmiddels op twee pijlers. Naast het dagelijks schrijven van teksten, heeft Ruud zich toegelegd op het begeleiden van juridische scripties. Hij helpt studenten met het formuleren van hun tekst en ondersteunt hen inhoudelijk.

Naast zijn werk als tekstschrijver doet Ruud graag vrijwilligerswerk. Zo geeft hij bijvoorbeeld elke week taalles aan nieuwkomers in Nederland. Ook is hij geregeld op de universiteit te vinden, waar hij graag colleges volgt op het snijvlak van politiek en economie.

Blogs door Ruud Lindhout

Een tweedehands auto kopen? Waar moet je op letten
Producten kopen
Gelukkig, je hebt je rijbewijs gehaald! Misschien had je het al verwacht, maar misschien ook niet. In iede...
Zoekmachine adverteren (SEA) rendabel maken
Marketing tips en uitleg
Zoekmachine adverteren: een slimme zet, toch? Maar, hoe krijg je de kosten en opbrengsten goed in balans? ...
See Think Do Care model van Google
Marketing tips en uitleg
Zie, Denk, Doe, Zorg. Dit is geen mantra, maar de basis van een effectieve marketingstrategie. Ontdek hoe ...