Business consultant

Een business consultant is een professionele sparringpartner die je helpt tot nieuwe inzichten te komen voor je bedrijf. Zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven kunnen hun voordeel doen met de know how van een business consultant van Kennisdomein. Ook tijdens een coaching traject komen de kernwaarden van Kennisdomein specialisten tot hun recht: een deskundig, transparant en betrokken coach die je doeltreffend en in heldere taal voorziet van advies waar je echt wat aan hebt. Als ondernemer sta je vaak voor beslissingen, soms moeilijke beslissingen. Keuzes maken en knopen doorhakken, de focus verleggen lukt je beter met een business consultant.

Over Kennisdomein | Over onze werkwijze, tarieven en klantervaringen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie over het inhuren van een business consultant.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Werkwijze en taken business consultant

  Meedenken, de juiste vragen stellen en luisteren zijn hierbij de kerntaken. Je kunt al je ideeën, plannen en uitdagingen voorleggen en bespreken. De business consultant zal je helpen door de juiste vragen te stellen, in alle openheid en eerlijkheid. Dit betekent niet alleen een betere focus maar ook meer rust in je hoofd. De consultant hanteert een praktische aanpak en fungeert als katalysator waarbij de sparringpartners elkaar versterken. Daarnaast kan hij ook een team of afdeling versterken. Groeistrategieën bedenken, een bedrijfsplan schrijven, motiveren, het aanreiken van tools en foefjes, advies over marketing en het aandragen van de juiste mensen op de juiste plek.

  Startende onderneming en bestaande onderneming

  Er komt nogal wat bij kijken; het starten van een eigen onderneming. De ervaren business consultant luistert naar je en kijkt met je mee, helpt je sneller én effectiever naar de volgende fase van je bedrijf. Het aanscherpen van de missie en doelen en het stellen van de juiste prioriteiten zodat je vol zelfvertrouwen als ondernemer kunt starten.

  Bestaande ondernemingen kunnen te maken krijgen met tal van vragen zoals “hoe verbeter ik mijn acquisitie”, “hoe zet ik marketing optimaal in”, “hoe kan ik meer omzet/winst bereiken”. Misschien is je onderneming toe aan een nieuwe fase, overweeg je in te zetten op innovatie of werken de teams niet goed samen. Een coach is dan dé aangewezen persoon om mee te sparren. Een luisterend oor, een kritische blik, deskundig advies. Zowel op operationeel als op tactisch en strategisch niveau.

  Business consultant inhuren


  Tijdelijk een online marketing specialisttekstschrijverprojectmanageronderzoekervertalergrafisch vormgever of afstudeerbegeleider inhuren? Het kan dé manier zijn om op flexibele basis te profiteren van professionele expertise. Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen. 

  Aanbevolen artikelen

  Close up van de maan
  Over de wereld

  19-03-'23

  19 maart 2023

  De maan, de natuurlijke satelliet van de aarde
  De maan is een natuurlijke satelliet van
  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.