Grafisch vormgever

Een grafisch vormgever verzorgt de uitstraling van je bedrijf waar het de huisstijl en het uiterlijk betreft. Deze vakman of vakvrouw ontwerpt folders, affiches en je bedrijfslogo. Tegenwoordig is ook de website niet meer weg te denken en een grafisch vormgever kan er voor zorgen dat de website van je bedrijf precies de uitstraling heeft die je zoekt. Voor startende ondernemers is een grafisch vormgever een belangrijke partner. Vanaf het begin kun je je presenteren zoals je dat wenst en professionele grafische ontwerpen tillen je bedrijf direct naar een hoger plan. Een goed logo dat past bij je bedrijf, een website die van hoge kwaliteit is, met de uitstraling die je wenst. Bestaande bedrijven willen hun stijl regelmatig aanpassen aan de tijd, oubolligheid is immers uit den boze.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie over het inhuren van een grafisch vormgever.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Logo ontwerpen

  Het logo van je bedrijf is belangrijk. Het laat in één oogopslag zien wie je bent, mensen onthouden het logo en het gaat vaak een bedrijfsleven lang mee. Soms zijn aanpassingen nodig van je logo. Bijvoorbeeld omdat je een samenwerking bent aangegaan of het logo niet meer van deze tijd is. Een grafisch vormgever kan je wensen daadwerkelijk vorm geven. Belangrijke instrumenten van de vormgever zijn kleurgebruik, lettertype, lay out en illustraties. Een vormgever is een creatieveling die je enorm kan verrassen. Tegenwoordig zijn bij dit creatieve beroep ook technische kennis en ervaring binnen de ICT onontbeerlijk. De vormgever werkt met bijzondere software zoals Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Scribus en ACDSee. Dergelijke software is geschikt voor het opmaken van pagina’s, met tekst en illustraties, tot een compleet grafisch geheel.

  Samenwerken met een grafisch vormgever

  Een grafisch vormgever werkt altijd nauw met jou als eigenaar van een bedrijf samen. Immers, hij of zij moet precies weten wat jij visueel wilt uitdragen. Daarnaast werkt hij of zij in de hoedanigheid van webdesigner ook vaak samen met de tekstschrijver en de SEO specialist.

  Grafisch vormgever inhuren


  Tijdelijk een business consultant voor bedrijfsadvies of een online marketing specialisttekstschrijverprojectmanageronderzoekervertaler of afstudeerbegeleider inhuren? Het kan dé manier zijn om op flexibele basis te profiteren van professionele expertise. Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen. 

  Aanbevolen artikelen

  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog
  Stedentrip Londen
  Over de wereld

  18-02-'23

  18 februari 2023

  Stedentrip Londen
  Een stedentrip Londen is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Net als onder meer Par...

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.