Projectmanager

Een projectmanager draagt de verantwoordelijkheid voor een project binnen je organisatie. Dit kan zowel een intern als een extern project zijn. Projectmanagement betekent een project voorbereiden, opzetten en begeleiden. Het gaat veelal om grote projecten waarmee forse budgetten kunnen zijn gemoeid. Kleinere projecten zijn doorgaans de verantwoordelijkheid van projectleiders.

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie over het inhuren van een projectmanager.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Als startende onderneming kan een professioneel projectmanager het verschil maken door je eerste project van begin tot eind te begeleiden. Uiterst leerzaam én het biedt zekerheid. Bestaande ondernemingen kunnen een projectmanager inhuren als zij zelf over onvoldoende mankracht of knowhow beschikken of als sprake is van een extern project. Kennisdomein is je graag van dienst bij procesmanagement voor jouw bedrijf. Een planner voor professionele planning binnen je organisatie en projecten. Een projectmanager voor de algehele leiding van projecten of een procesmanager die snel en vakkundig een optimale procesinrichting tot stand brengt.

  Werkzaamheden projectmanager

  De werkzaamheden van een projectmanager omhelst een groot aantal taken. Doel is grootschalige en kostbare projecten correct en efficiënt uit te voeren, binnen de vastgestelde tijd en binnen het beschikbare budget. De projectmanager is een planner die samen met het projectteam gestelde doelen realiseert. Projectmanagement start met het maken van een planning en begroting waarna het stellen van prioriteiten volgt. Het ontwikkelen van een strategie, zowel op de korte als lange termijn en het organiseren van werksessies. Het optimaliseren van werkmethodieken, het bewaken van het beschikbare budget, het behalen van deadlines en het monitoren van risico’s. Een projectmanager werkt samen met het projectteam, geeft leiding aan het team en motiveert het team.

  Projectmanager voor jouw bedrijf

  Wil jij voor je bedrijf een projectmanager inhuren vul dan het formulier in op deze pagina. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten waaronder projectmanagers, vertalers, business coaches, tekstschrijvers en marketing specialisten. Op die manier kan je je bedrijf voorzien van de beste kennis en ervaring voor projecten en andere werkzaamheden. Het oplossen van eventuele bedrijfsproblemen, het afstemmen van de benodigde capaciteit, het bewaken van deadlines en het bewaken van budgetten. Procesmanagement kan een uitkomst zijn in elk bedrijf, zowel in de commerciële sector, als bij non-profitorganisaties, instellingen in de publieke sector en bij de overheid.

  Projectmanager inhuren


  Tijdelijk een business consultant voor bedrijfsadvies of een online marketing specialisttekstschrijveronderzoekervertalergrafisch vormgever of afstudeerbegeleider inhuren? Het kan dé manier zijn om op flexibele basis te profiteren van professionele expertise. Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen. 

  Aanbevolen artikelen

  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog
  Stedentrip Londen
  Over de wereld

  18-02-'23

  18 februari 2023

  Stedentrip Londen
  Een stedentrip Londen is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Net als onder meer Par...

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.