Sascha Schwedersky

Sascha Schwedersky profile picture

Van Sascha Schwedersky

3
Artikelen geschreven
0
Reacties ontvangen

Sascha Schwedersky volgde twee studies in het sociaal domein en werkt sinds 2018 parttime als tekstschrijver bij de Schrijverije. Zijn brede interesse komt bij het schrijven goed van pas. Sascha heeft met name kennis van en interesse in de zorgsector. Over zijn eigen ervaringen met zorg schreef hij een boek genaamd Dikke ogen. Waargebeurde verhalen die raken, leest en schrijft hij graag. Als onderdeel van zijn studie sociaal werk schreef hij in opdracht van hogeschool Leiden zijn tweede boek. Dit betreft eveneens een pakkend waargebeurd verhaal. 

Sascha schrijft voor de Schrijverije niet alleen teksten op allerlei gebieden, hij is ook een van de schrijvers van de Parabels. Prachtige persoonlijk verhalen van en over mensen. 

Sascha was ook zes jaar lang ambassadeur voor Levensles. Dit landelijke project had als doel het werken in de ouderenzorg te promoten. Hij hield zich als ambassadeur vooral bezig met de verbinding tussen jong en oud en het betrekken van de politiek. Ook schreef hij in het kader van Levensles een paar artikelen. 

Sascha is een gevorderd sport jongleur en speelt bovendien goed piano. Creativiteit is voor hem een onmisbaar onderdeel van het leven. Hij kan dit uiten in het schrijven, jongleren en in zijn pianospel. Bovendien is Sascha een ideeënkanon en creëert en benut hij graag nieuwe kansen. 

www.saschaschwedersky.com

Blogs door Sascha Schwedersky

Fiets met bloemen Rotterdam Erasmusbrug
Over de wereld
Ontdek Rotterdam in al haar veelzijdigheid! Dit blog gidst je door de rijke historie, de imposante archite...
Foto van ruimtestation ISS
Over de wereld
Reis met ons mee door de ruimte naar het Internationaal Ruimtestation (ISS). We verkennen zijn ontstaan, d...
Maatschappelijk werker met cliënt
Maatschappelijke onderwerpen
Duik met ons in de fascinerende wereld van maatschappelijk werk. Deze blog belicht de brede reikwijdte van...