Richard Mulder

Richard Mulder profile picture

Van Richard Mulder

1
Artikelen geschreven
4
Reacties ontvangen

Richard Mulder is eigenaar van verschillende webwinkels.. Hij richt zich met deze twee winkels op duurzaamheid, veganisme en de bewustwording van voornamelijk dierenleed. In 1998 startte Richard zijn opleiding op het CIOS in Heerenveen. Deze drie jaar hebben de basis gelegd voor wie hij nu is. Na een aantal jaar coördinerende taken uitgevoerd te hebben en als personal trainer werkzaam te zijn geweest op een hoog aangeschreven sportschool in Rotterdam Kralingen, vond hij het tijd om de stap te maken naar het bedrijfsleven. Een baantje als incassomedewerker was in de ogen van Richard de ultieme mogelijkheid om te groeien. Zo heeft hij tijdens zijn werkzaamheden als incassomedewerker de opleiding tot gerechtsdeurwaarder afgerond.

Richard heeft ruim 9 jaar als gerechtsdeurwaarder in steden als Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hij heeft veel ervaring opgedaan binnen de schuldenproblematiek en is een specialist geworden in het incasseren van vorderingen. Richard heeft een groot inschattingsvermogen of een vordering wel of niet verhaald kan worden en weet precies welke stappen doorlopen moeten worden. De menselijkheid wordt niet uit het ooh verloren, iets dat hij bij zijn vorige werkgever steeds meer zag gebeuren.

Nieuwe start

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij hetzelfde gerechtsdeurwaarderskantoor is voor Richard de tijd gekomen om het roer om te gooien. “Wanneer je niet meer gelukkig bent over hoe je huidige werksituatie is, dan moet je daar iets aan doen. Anders word je doodongelukkig.” En dat is iets wat Richard niet wil zijn. Hij wil zich gelukkig voelen in alles wat hij doet. Richard kan niet tegen onrecht en heeft ethiek hoog in het vaandel staan. Dit heeft hij in zijn werk als gerechtsdeurwaarder ook altijd meegenomen waardoor hij zelden problemen heeft ervaren tijdens zijn werkzaamheden die een enorme grote negatieve impact hebben op anderen.
Voor juridisch advies en uitleg over incasso kun je bij hem terecht. Dit doet hij in samenwerking met Tekstbureau De Schrijverije.

Blogs door Richard Mulder

Wat als je de huur niet meer betaalt
Financiële tips
Een rekening niet tijdig betalen kan allerlei oorzaken hebben en kan financiële gevolgen met zich meebreng...