Online marketing specialist

Wil je gebruikmaken van de vele mogelijkheden die een online marketing specialist ofwel online marketeer je bedrijf kan bieden? Kies voor de marketing specialist van Kennisdomein. Je bedrijf groeit en bloeit met een goede marketingcampagne. Startende ondernemers kunnen een vliegende start maken als zij marketing slim inzetten. Bestaande bedrijven dienen hun product of dienst én website levend te houden zodat bestendiging of groei kan worden bereikt. Ook dat kan worden bereikt met het inzetten van strategisch uitgezette marketing campagnes.

Over Kennisdomein | Over onze werkwijze, tarieven en klantervaringen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je binnen 24 uur vrijblijvend informatie over het inhuren van een online marketing specialist.

NAAM(Vereist)
 • Snelle inzetbaarheid en gerichte vakkennis
 • Betrouwbare versterking van jouw team
 • Flexibele en communicatief sterke experts met minimaal 10 jaar ervaring
 • “Kennisdomein heeft ons geholpen met het aanbrengen van structuur binnen het bedrijf en het leveren van de juiste specialisten. Een fijne samenwerking en een goede aanvulling/partner voor Elektrohandelsprijzen!“ Rien Kortenhoff – Directeur Elektrohandelsprijzen B.V.

  Meer over online marketing

  Kennisdomein biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden als het gaat om online marketing:

  • Website ontwikkeling
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords (SEA)
  • Conversie optimalisatie
  • Social Media Marketing (SMM)

  Na het in kaart brengen van de huidige situatie en het gewenste resultaat kan de online marketeer van Kennisdomein onder meer de website optimaliseren zodat er meer bezoekers komen, analytische tools implementeren, ervoor zorgen dat de website hoog scoort in Google, linkbuilding verzorgen of advertentiecampagnes opzetten. Marketing is een continue proces waarbij de resultaten goed meetbaar zijn. Je website is niet alleen het visitekaartje van je bedrijf maar ook een belangrijk verkoopkanaal.

  SEO, SEA en SMM specialist

  Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat je relevante bezoekers krijgt via de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. SEO is vooral belangrijk op de langere termijn. De SEO specialist van Kennisdomein begrijpt het algoritme van Google en zet in op de drie kernactiviteiten van SEO: techniek, content en autoriteit.

  • SEO techniek: een goede website qua laadsnelheid, goed gebruik van html en css en goede hosting.
  • SEO Content: goede page titles, rich snippets, relevante en goed geschreven teksten, een goede navigatiestructuur en interne linkstructuur.
  • SEO Autoriteit: opbouwen van externe links waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de kwantiteit.

  Wil je als startende ondernemer je bedrijf direct in de kijker zetten? Een SEA campagne (betaalde advertenties in Google) trekt in korte tijd veel bezoekers naar je site en daarmee vergroot je in een klap ook het aantal potentiële klanten. Bestaande bedrijven kunnen door middel van een SEA campagne een nieuw product promoten of het bedrijf een stevige boost geven.

  De online marketeer van Kennisdomein verzorgt ook Social Media Marketing. Campagnes op de bekende platforms zoals Facebook en Instagram zijn zowel voor starters als voor bestaande bedrijven een must. Denk aan interessante blogs en artikelen of weggeefacties. Via SMM kan tegen aantrekkelijke tarieven een groot publiek worden bereikt.

  Online marketing specialist inhuren


  Tijdelijk een business consultant voor bedrijfsadvies of een tekstschrijverprojectmanageronderzoekervertalergrafisch vormgever of afstudeerbegeleider inhuren? Het kan dé manier zijn om op flexibele basis te profiteren van professionele expertise. Kennisdomein brengt jarenlange kennis en ervaring samen. 

  Aanbevolen artikelen

  Close up van de maan
  Over de wereld

  19-03-'23

  19 maart 2023

  De maan, de natuurlijke satelliet van de aarde
  De maan is een natuurlijke satelliet van
  Mensen in Praag
  Over de wereld

  10-03-'23

  10 maart 2023

  Stedentrip Praag
  Midden in Europa ligt Praag, de hoofdstad van Tsjechië. Deze eeuwenoude stad is een trekpleister voor toer...
  Vliegtuig stijgt op zonsondergang
  Over de wereld

  05-03-'23

  5 maart 2023

  Amsterdam Airport Schiphol
  Amsterdam Airport Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland. Ook internationaal behoort Schiphol to...
  Aardoppervlak op Mars
  Over de wereld

  23-02-'23

  23 februari 2023

  Mars, een planeet in ons zonnestelsel
  Mars, een planeet in ons zonnestelsel is een vervolg op ons meer algemene blog

  Gratis email updates

  Altijd op de hoogte met onze e-mail updates!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.